Kiinnostaako tennis?

Ota yhteyttä tästä linkistä tai soita p. 0468889796

Syyskauden valmennuksia pidetään 19.12 asti. Tarkista oma harjoitusaikasi tästä linkistä. Kevätkauden valmennukset käynnistyvät 3.1 alkaen. Tervetuloa mukaan!

16. Marras, 2021

Kevätkauden valmennusryhmät

Syyskaudella mukana olevat voivat ilmoittautua kevätkaudelle suoraan omalle valmentajalle valmennustunnin lopuksi. Valmentajat keräävät ilmoittautumisia 16.11 alkaen. Tervetuloa kevätkaudelle!

16. Marras, 2021

Liity jäseneksi meidän seuraan

Nyt on oikea aika liittyä seuramme jäseneksi. Jäsenmaksumme ovat erittäin edulliset ja jäsenedut hyvät. Jäsenmaksu vuodelle 2022 aikuiset 30€ ja alle 18-vuotiaat 20€.
Jäseneksi liittyminen tapahtuu otsikon linkin kautta.
Tämä on minun seurani!
Tervetuloa mukaan toimintaan.

15. Marras, 2021

LT:n uusi puheenjohtaja on Anna Degerman

Eilen pidetyssä LT:n syyskokouksessa uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Anna Degerman. Katso uusi hallitus kokonaisuudessaan otsikon linkistä.

28. Loka, 2021

Suru-uutinen

Arvostettu LT:n pitkäaikainen puheenjohtaja Jari Lautaniemi on menehtynyt. Muistamme Jarin aktiivisena seuratoimijana ja toivomme läheisille voimia suuren surun keskellä.
LT:n hallitus

21. Loka, 2021

Ajankohtaista

Tuoreita uutisia Lontoosta. Paddington Sports Club Championships-turnauksen kaksin- ja nelinpelin voittaja löytyy meidän seurasta. Lue lisää otsikon linkistä.

6. Syys, 2021

Menestystä senioreiden SM-liigan loppuotteluissa

LT:n naiset voittivat tupla pronssia joukkueella Erika Laine ja Marjatta Nikkinen. Sarjat olivat N55 ja N60. LT onnittelee.

18. Maalis, 2021

Yksityistunnilta lisää vauhtia omaan tennikseen

Pidämme yksityistunteja sopimuksen mukaan. Hintaan sisältyy valmentajan/ohjaajan palvelut, kenttämaksut, harjoituspallot ja tarvittaessa lainamaila. Yksityistunnit sisäkaudella alkaen 49€/tunti.
Varaukset otsikon linkin kautta avautuvalla lomakkeella. Tervetuloa!

1. Tammi, 2021

Jäsenkortin tilaaminen

Jäsenkortin saat nopeimmin lähettämällä meille sähköpostilla puhelinnumerosi. Paluuviestinä saat linkin josta voit ladata jäsenkortin puhelimeesi. Jos haluat pahvisen jäsenkortin niin sen voi pyytää suoraan oman ryhmäsi valmentajalta. Jäsenedut löydät otsikon linkistä. Meidän sähköposti: lahdentenniskerho@gmail.com

Videolla esiintyy LT:n uusi puheenjohtaja Anna Degerman.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa. Lahden Tenniskerhon löydät  Instagramista ja Twitteristä