Hinnasto

Valmennushinnat kesä 2024

Harjoitukset pidetään ajalla:
3.6. – 18.8.2024 (kesto 11 viikkoa)

Juniorit
187€, 1 tunti viikossa (17€/krt).

253€, 1,5 tuntia viikossa (23€/krt)

Aikuiset
209€, 1 tunti viikossa (19€/krt).

275€, 1,5 tuntia viikossa (25€/krt)

Uutta

Kaikilla viikkovalmennuksiin osallistuvilla on lisäksi mahdollisuus varata viikottainen yksityistunti hintaan 330€ (30€/h). Yksityistunnille saa tulla kerralla 1-2 pelaajaa. Sateella tunti voidaan siirtää halliin pelaajan kustannuksella tai sitten tunti perutaan. Yksityistunnit pidetään Kisapuistossa pääsääntöisesti ennen ryhmävalmennustunteja eli arkisin ennen klo 16 ja Kariston uudella massakentällä kaikkina aikoina. Tule yksin tai kerää ryhmä hyödyntämään tämä uusi tapa saada henkilökohtaista tennisvalmennusta. Tunnin sisällön saa pelaajat itse määrittää.

Muuta

Viikkoalmennukset pidetään laadukkaasti 3-4 hengen ryhmissä Kisapuiston ulkokentillä. Viikkovalmennuksissa seurataan viikkoteemoja, jotka löytyvät täältä. Harjoitustuntien määrän voi itse valita esim. 1-3 viikkotunnin väliltä. Sateella pyrimme saamaan kentän hallista, mutta aina se ei ole mahdollista. Tällöin tunti joudutaan perumaan.

Laskun eräpäivä on 7.7.2024.

Kentät ja valmentajat varataan koko kaudeksi ja tästä syystä käytämme seuraavia yleisiä liikuntapalvelujen irtisanomisaikoja. Sairastapauksissa on käytössä kahden viikon omavastuu. Jos kausi halutaan lopettaa muusta syystä kesken, käytössä on neljän viikon irtisanomisaika. Jokainen vastaa itse omasta vakuutusturvastaan. Hinnat eivät sisällä vuoden 2024 jäsenmaksua, joka on aikuisilla 45 euroa ja alle 18-vuotiailla 30 euroa.

Yksityistunnit kevätkaudella 2024

55€/tunti (jäsenet)

58€/tunti (ei jäsenet)

Yksityistunnilla max. kaksi osallistujaa.

Hintaan sisältyy valmentajan/ohjaajan palvelut, kenttämaksut, harjoituspallot ja tarvittaessa lainamaila.

Yksityistunti pitää perua vähintään 24h ennen vuoroa tai muuten tunti veloitetaan normaalisti.

Muut palvelut

Mailan jännitys (sis. jänteet) 20€

Grippi 7€

Grippi (sis. vaihdon) 9€

Overgrippi 2€

Overgrippi (sis. vaihdon) 3€

Tärinänvaimennin 1€

Maksuvälineinä hyväksymme mm.

Smartum

Edenred

ePassi